Szeméretestnél és fenéklyuk környékén lévő ekcémára mit ajánlanátok?
Már sok bőrgyógyásznál voltam, de sajnos még egyiksem tudott kigyógyítani ebből az iszonyatos viszketésből.
Talán vki tud segíteni...
köszönöm
Kizarolag haziszappan (vagy furdo krem) es min 20 perces kammillas furdo. Ettol enyhul. A nagydolgokat jodarabig ugy- es olyan helyen kellene megoldanod, ahol kovetlen utana le is tudnal tusolni. Idegen helyen letakart wc ulloke (erre lehet kapni kifejezetten erre a celra keszult papirt), vagy marad a siugro poz. Ha megoldhato, akkor popsitorlot hasznalj mindig, de minimum paprizsepkendo puhasagu papirt. Igy akar ket het es el is felejted.
Hasonloan nekem sem tudtak a borgyogyaszok tanacsot adni ra, mig nem szigoritottam a szabalyokon.
Rengetegen szenvednek ebben es nem beszedtema, ugyhogy nagyon jo, hogy feltetted ide! :)
Elozo vagyok.
Kihagytam pedig nagyon fontos: Probald meg megallni, hogy akarhogy viszket ne vakard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!