Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Basszus mit csináljak?

Basszus mit csináljak?

Figyelt kérdés
3napja hasmenéses vírusom van. Már voltam orvosnál nem mondott semmit. Szedek Probiotikum-ot az se használ. Kipróbáltam már minden praktikát: répa,alma,diéta,tea,széntabletta. Kezd elegem lenni, ugyanis holnap meghívtak egy buliba ahol mindenki ott lesz és nem szeretném kihagyni. Légyszi mondjatok valami házi gyógymódot vagy akármit. Igaz hogy a pálinkától is jobb lehet?

2012. szept. 21. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor szkafanderbe menjen el az orvoshoz, szerencsétlenek?!

Az orvosig simán elmehetsz! Nekem is volt ilyen és senkit nem fertőztem meg!

2012. szept. 21. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Mégis honnan veszed, hogy senki se fertőztél meg? És honnan veszed, hogy ő nem fog senkit se megfertőzni???
2012. szept. 21. 12:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés hogy h mennyek e a buliba vagy sem.. Hanem ötleteket adjatok hogy hogy enyhíthetnék a hasmenésemen vagy mulasszam el. A buliba menni fogok, házibuli lesz és mindenkit értesítettem h vírusom van. Tudatában vannak, hogy fertőző de mindenki szeretné még így is hogy mennyek.

ui: már jobban érzem magam :)

2012. szept. 21. 13:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon abszurd ötlet, és még nem is hallottam vírusos hasmenés ellen, de talán egyél citromot.

Annyi mindenre jó, talán ez ellen is beválik.

Jó gyomorfekély ellen, bélgyulladásra, újabban arról is lehet olvasni mindenhol, hogy még a rákos sejtek ellen is hatásos...

Veszteni nem vesztesz vele szerintem.

Ha mégis, és véletlen jobban megy tőle a hasad, akkor bocs:):(

De én kipróbálnám.

2012. szept. 21. 13:33
 15/15 anonim válasza:
Csinálj egy vírusírtást McAfee-vel.
2013. jan. 27. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!