Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Basszus! Mi ez az lábamon? (kép)

Basszus! Mi ez az lábamon? (kép)

Figyelt kérdés

A lábfejem belső oldalán egy kis göb jelent meg. Eddig nem voltt ott. Tapintásra nem kemény, nem fáj. Lehet, hogy megdagadtak az erek ? Mert ahogy elnézem, ott rengeteg fut át. Meg ahogy elnézem, az összes papucsom pántja pont ott fut végig, lehet megnyomta, mert ma sokat mentem, de nem tudom...

[link]

[link]

[link]

Sajnálom, de hipochonder vagyok :(:( Borzalmasan megijedtem)

2011. aug. 15. 17:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Remélem, látjátok.
2011. aug. 15. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem valami kis zsírcsomó lehet, nem hiszem, hogy nagy tragédia lenne:)
2011. aug. 15. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek volt ilyen a lábán, mind a kettőn, bár neki kemény volt, és fájt, is megállapították hogy kinőtt a második bokája, így azt lefűrészelték egy műtét alkalmával. De nem akartalak megrémíszteni.
2011. aug. 15. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem zsírcsomó.Egyszerűen csak meg van erőltetve a lábfejed a sok mászkálástól.Hideg borogatás,és másnapra eltűnik.Van akinek a csuklóján van ilyen mert erőltetve van..Ha legközelebb is előfordul csak borogasd
2011. aug. 15. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Mutasd meg orvosnak, legalább megnyugszol.
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy a papucsaid pántja ott megy át. Valószínűleg az lehet az oka és ha majd elhagyod a papucsokat, nem éri a nyomás, majd eltűnik. Például az emberek középső ujján (amíg iskolába jár) ugyan így megjelenik egy kisebb pukli. Ez az írástól alakul ki, de ha már nem ír annyira sokat ekkor eltűnik. Nem lesz semmi baj :)
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 17:43

ez a dudor a lábfején van a szélén,és nem fent a bokánál..

2011. aug. 15. 17:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Kerülöm az orvosokat, mint ördög a szenteltvizet :(
2011. aug. 15. 17:45
 9/10 Szintia488 válasza:
Végül mi lett a lábaddal ? nekem is ugyan ilyenem van :SSS
2017. máj. 8. 20:08
 10/10 anonim válasza:
Kedves 9-es válaszoló, akkor most Tőled kérdezem, neked mi lett? Nekem is pont ilyen van, most fedeztem föl..
2018. márc. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!