Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már több mint négy éve tele...

Már több mint négy éve tele vagyok pattanásokkal az arcomon, a hátamon, a mellemen, a vállamon és a kezemen?

Figyelt kérdés
Már voltam bőrgyógyászaton is de nem segített..mit csináljak végre hogy eltűnjenek?
2012. szept. 19. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj vissza a bőrgyógyászatra. Nem mindenkinek az első szer segít amit felírnak. Mellesleg hónapokig kell szedni/kenegetni mire látszik a hatása. Bármi is az. Sokan hamarabb feladják.

Egészséges étkezés megvan? Iszol elég vizet is? Ezek is fontosak mellette.

2012. szept. 19. 16:24
 2/5 Katy123789 válasza:

Az elöttem szólónak igaza van!:) Sok vizet kell inni, az megtisztít, és ki üríti a szervezetből a káros anyagokat, ez is segít hogy el tűnjenek. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, akár hiszed, akár nem ez is befolyásolhatja. A bőrgyógyászatra pedig menj vissza, vagy menj máshova, és kérj másik kenőcsöt/gyógyszert.. Akkor javaslom a kamilla teás gőzölést. Valamint hidratáló krémeket, és ilyen bőrradír féléket.. Általába azért jönnek elő a pattanások, mert zsíros a bőr, tehát tartsd tisztán és egy nap többször is mosd meg az arcodat Baba szappannal. Lehet kapni úgynevezett 'sószappant' is, amit rákenhetsz az arcodra, kicsit kiszárítja, de az azért jó mert akkor nem lesz zsíros a bőröd..:) De megteszi a sima Baba szappan is. De ha bekened szappannal az arcodat, hagyd rajta 10 percet kb, majd mosd le jó alaposan. De ezt csak 5-7 naponta javaslom mert kiszárítja a bőrt. De ha simán megmosod azt egynap többször is tedd meg:) Ne nyomkodd őket agyon, max ami NAGYON sárga..Mert kisebesedik.. Esetleg ha ismerődnek, vagy esetleg neked van otthon úgynevezett 'bioptron lámpa', azzal lámpázd. Nekünk van itthon, nem sokan ismerik.. De Zepter cég-től lehet rendelni, esetleg nézz utána a neten..

Nekünk is ilyen van és a bőrgyógyászaton is szokott lenni.. Van amikor befektetnek alá.. De nem mindenhol..:) Ha tudsz rá szánni annyi pénzt, sokat segíthet. Íme egy kép, de nézz utána ha érdekel: [link]

Remélem tudtam valamiben segíteni! Sok sikert hogy eltűnjenek!

2012. szept. 19. 16:54
 3/5 Válasz25 válasza:
2012. szept. 22. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szedsz fogamzásgátló sürgősen hagyd abba. Egy próbát megér, nekem a Marvelontól (kb. 1/2 év szedés után) tele volt a hátam vállam senki nem hitte, hogy a fogamzásgátlótól lehet, végső kétségbeesésemben abbahagytam és 2 hét után gyorsan kezdtek eltünni, amiktől hónapokat szenvedtem.
2012. okt. 7. 17:56
 5/5 Katy123789 válasza:

2. hozzászóló vagyok!=)

A nővérem a fogamzásgátlótól csak hányt.. De nem pattanásosott.. De ez ember függő is.. Ha használsz akkor: Szóval hagyd abba egy kis időre, ha javulást látsz, akkor ne használj többet, ha nincs javulás, akkor használhatod továbbra is mivel nem befolyásolja..

2012. okt. 12. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!