Fél éve ilyen sérülés van a mellemen. Idővel fog változni, halványodni, vagy örökre így marad? Kép
2012. aug. 28. 08:38
2/7 anonim válasza:
Ez már heg, szóval nem nagyon fog változni, esetleg kismértékben.
3/7 A kérdező kommentje:
orvost minek?
összevarrta volna?
csak azért kérdezem, mert a homlokomon egy nagy horzsolás keletkezett, és lóg a bőr, alig tartja valami és vissza lett ragasztva ragasztószalaggal
2012. aug. 28. 08:45
4/7 A kérdező kommentje:
most utána néztem, a heg eltávolításnak, milyen krémet ajánlotok?
az arcomon van egy friss seb, amit el akarok távolítani
2012. aug. 28. 08:54
5/7 anonim válasza:
Bőrgyógyászat. ott mindent el fognak mondani. mert nem mindegy,milyen típusú a heg,és a mellednél ez a valami sem túl biztató. Én orvoshoz mennék ahelyett,hogy itt kérdezősködsz.
6/7 anonim válasza:
Látod, a 09:02-es Válaszoló is bőrgyógyászt ajánlott. Olyan hülye mégsem vagyok. Első voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
bőrgyógyászatra nem szivesen megyek, mert messze van
a mellemen ez teljesen elfér, nem érdekel
a homlokomon viszont lóg a bőr, igazából az oldala a helyére fogja, ha ezt leragasztózszalagoztam, akkor az úgy rendben lesz? vagy el fog halni a bőr, és nem gyógyul vissza a helyére?
2012. aug. 28. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!