Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szúrt hasi sérülés ellátása?

Szúrt hasi sérülés ellátása?

Figyelt kérdés

Egy regényt írok, amiben az egyik szereplő szúrt hasi sérülést szerez. Valahogy el kellene látnom, de nem tudom hogyan kell.

Addig megvan, hogy lefektetem, felhúzom a lábát. stb. fertőtlenítem a seb környékét.. de tovább nem tudom.

Nem találom sehol a "teljes" ellátást.

Le tudnátok nekem írni, hogy mit kell tenni ilyenkor? Előre is köszönöm. (:

2012. aug. 23. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj ellátni? Nem mehetne kórházba? Komoly a sérülés? Ért belső szervet? Esetleg létfontosságút? Éles szélű a seb? Mivel szúrta? Kés, kard, faág? Magának okozta vagy más szúrta meg? Magánál van? Körülményekhez képest jól?
2012. aug. 23. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Muszáj ellátni, az orvos nézőpontjából szól a rész.. Nincs a közelben kórház, egy elhagyatott kastélyban vannak. Nem ért belső szervet, késsel szúrták meg. Eszméleténél van, gyönge, de jól van.

Minden rendelkezésre áll (bármi kell), amivel el lehet látni a sérültet.

2012. aug. 23. 12:47
 3/4 anonim válasza:
ha kés és még benne van a hasába, akkor körül kell bástyázni. Ha kihúzod kampec lehet!
2012. okt. 3. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ (:
2012. okt. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!