Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy jobban...

Mit csináljak, hogy jobban érezzem magam?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nagyon megvisel ez az őrült meleg! Egész nap iszonyú gyorsasággal ver a szívem és alig kapok levegőt, hányingerem is van, természetesen étvágyam is alig van. Gondolom mást is megvisel mint engem. Ti mit szoktatok csinálni, hogy elviselhetőbb legyen, hogy jobb legyen?
2009. júl. 31. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezekkel a tünetekkel fordulj orvoshoz! Lehet, hogy semmi komoly, és tényleg csak ennyire megvisel a meleg, de ki kell zárni, hogy nincs -e esetleg szívproblémád.
2009. júl. 31. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
hát lehet, hogy igazad van, meggondolom :-) Csak kicsit félek, mert amúgy is olyan gyenge vagyok mindig, sportolni sem nagyon tudok, mert mindig rosszul vagyok ha mozgok és annyira legyengülök, hogy majd elájulok. El fogok menni orvoshoz. Köszi a választ.
2009. aug. 2. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!