Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon félek az oltástól. Fáj?

Nagyon félek az oltástól. Fáj?

Figyelt kérdés
Szerdán kapjuk meg a Hepatitis B elleni oltást,és nagyon félek,pedig a 6.os se volt durva,de valahogy nem tudom megnyugtatni magam.Ez jobb mint a 6odikos?

2012. szept. 17. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én ma kaptam meg a 6.osztályosa, nagyon fájt...:S Szerintem jobb lesz, mint a hatodikos...én az oltás után szédültem, fájt a fejem, zsibbadt volt a karom. Nyugi, csak egy tűszúrás.:) Nem lehet nagyon fájdalmas.
2012. szept. 17. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

tul leszel rajta hamar. ha nem gorcsolsz, akkor remelhetoleg nem fog lezsibbadni.

ne aggodj:)

2012. szept. 17. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
És csak a pólót kell levenni?
2012. szept. 17. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell levenni a pólót, ha rövid ujjúba mész. Csak feltűröd is ennyi. Amúgy nem fog fájni. Az lesz furcsa csak amikor nyomja bele a szert, én azt éreztem, de a szúrás nem fáj.
2012. szept. 17. 16:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Remélem S: Köszi a nyugtatást,ment a zöld^^
2012. szept. 17. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A tűszúrás tényleg nem fáj. Amikor a gyógyszert nyomták belém, az nagyon fájt. Túl lehet élni, nem halsz bele, most hogy visszagondolok, nem olyan vészes, de azért fájt elég rendesen.:)
2012. szept. 17. 18:22
 7/8 anonim válasza:
Én most fogom majd megkapni. Valamiért nem szeretem ezeket az oltásokat. Nem fáj, csak nem a legjobb érzés sztem.
2012. szept. 18. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem ez az oltás izomba megy, nem? Nekem kevésbé fájt, mint mikor bőr alá kaptuk... igazából nem is fájt, nyilván izgulok mert ahogy fertőtleníti a kezemet meg olyan csend van az olyan 'parás' érzés... de alig éreztem ... most fogom megkapni a második részét, nem félek!
2013. márc. 22. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!