Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki heti 3X megiszik...

Ha valaki heti 3X megiszik egy üveg bort, az már alkoholizmus?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, de közelít hozzá. Az azért elég sok, szerintem.
2009. júl. 30. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ha 3 hétig nem inna meg egy korty bort sem (és más alkoholt sem), és nem hiányozna neki, akkor nem az.

amíg nem az alkohol rabja és nem függ tőle (akármilyen kis mértékben is), addig nem alkoholista.

2009. júl. 30. 22:52
 3/12 anonim válasza:
Ha minden héten megissza akkor egyértelműen igen .
2009. júl. 30. 22:58
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha egy üveg bort iszik meg háromszor az inkább valamiféle undorító perverzió. A második két alkalommal legalábbis. Mivel az elfogyasztáshoz vissza kell hányni.
2009. júl. 30. 23:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Heti 3-4X van szabad estéje a páromnak, ilyenkor borozgat. Nem tudom, hogy hiányozna-e neki, mert estére mindig be van már neki készítve a tv elé. Egy üvegnél többet nem iszik, meg tök normális, csak akkor látszik meg rajta, ha fáradt, de azért elgondolkodtam, hogy ez vajon mi? Mindig úgy alakítja, hogy ne maradjon el ez a filmezős, meccsnézős lazító este. Kérdeztem már, hogy minek kell mindig a borocska is, azt felelte, hogy miért ne.
2009. júl. 30. 23:02
 6/12 A kérdező kommentje:

23:02 Ha-ha-ha Vicces :-)

Heti 3X, alkalmanként 1 üveggel!

2009. júl. 30. 23:08
 7/12 anonim válasza:
91%
Aki képes rendszeresen hetente 3 üveg bort meginni, az egyértelműen alkoholista.
2009. júl. 30. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem ott már baj van ha egy pasi minden ok nélkül egyedül iszik. És ez a mennyiség már bőven sok.
2009. aug. 3. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
dehogy alkoholizmus! az alkoholisták MINDEN nap isznak, reggel felkelnek és egyből azzal kezdik,hogy isznak.heti 3 tényleg kicsit sok,de attol még nem alkoholizmus. szerintem..
2009. aug. 3. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem alkoholizmus, de érdemes lenne azon elgondolkozni, hogy mi elől "bújik el" a borozással.
2009. aug. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!