Hany nap utan derul ki a magzatvízvizsgálat (amniocentesis) eredmenye? Nekunk 8 napja vettek le a magzatvizet, azt mondtak ket het utan lehet erdeklodni, de mar orulunk meg.
;)
Akkoris, aludni nem tudunk rendesen. Akarhanyszor megszolal a telefon remulet van.
21. hetben vagyunk. A AFP / HCG volt a bibi, aztan ujra csinaltattuk a vervetelt es kiderult, hogy azokkal semmi baj de most mast is talaltak es 1:230 lett az eredmeny.
UH (4x voltunk, kulombozo dokiknal) tokeletes volt mindehol, mindene megvan, semmi rendelenesseg.
...
Szia!
Nekem 3 hét és 1 napot kellett várni az eredményre!!Azt hittem már falnak megyek!De negatív lett!És Neked is tuti,hogy az,mert akkor már rég hívtak volna!!!De nyugodtan telefonálj be én is megtettem,mert nem bírtam ki és ott is megnyugtattak,hogy már hívtak volna ha baj lenne!NYUGI VAN!!!:))
Előző vagyok. Az előbb úgy gondoltam inkább nem írom le az eredményemet, nehogy elkeserítselek, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mi történetünk sajnos szomorú véget ért :(
Szóval sajnos a rossz eredmény is csak 2 hét után derült ki. Legalábbis a MÁV Kórházban így volt. Máshol lehet, hogy másképp csinálják.
Tudom, hogy lehetetlenség de próbálj meg a lehető legkevésbé izgulni. Fel a fejjel, szurkolok, hogy nektek jobban alakuljon :)
Szia!
Kuldtem neked egy privat uzenetet!
Koszonom, hogy leirtad. El sem tudom mondani mennyire sajnalom ami veletek tortent! :(
Le tudjatok nekem irni, hogy titeket mi vezetett az amniora?
Ertekek, UH stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!