Magzatvízvizsgálat - miből áll, hogyan zajlik, nagyon fáj?
Sziasztok!
Péntekre vagyok kiírva, így aznap délelőtt kell jelentkeznem a kórház szülészetén magzatvízvizsgálatra. Mire számítsak, miből áll a vizsgálat? Nagyon fáj? Beindíthatja a szülést? (Vigyek cuccot? :))
Sietett a doki, ezért nem tudtam őt kérdezni.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Nekem fájt, nem maga a szúrás, hanem ahogy turkáltak odalent, feszegettek (1 ujjnyira voltam akkor nyitva).
Amúgy hamar megvolt, tehát ki lehet bírni. (Egy hosszú tűszerű eszközzel vizsgálnak ilyenkor.)
Nekem megrepedt tőle a magzatburok, úgyhogy emiatt beindították a szülést, kaptam oxitocint, úgyhogy aznap megszületett a babám.
Úgyhogy vigyél cuccot, biztos, ami biztos.
Nekem mindig azt mondta az orvosom, hogy legyen lent a kocsiban a kórházi motyó.
Nekem 12 alkalommal csinálták a magzatvíz vizsgálatot, de egyszer sem fájt. És ebből gondolhatod, hogy nem indította be a szülést.
Köszönöm szépen a válaszokat, viszek cuccot (ha egyben leszünk még pénteken ;)) :)
Thumbs are up! :)
12 alkalom :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!