Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek, akiknek...

Vannak olyan emberek, akiknek nincs köldökük?

Figyelt kérdés
Én láttam már ilyet. Mitől lehet ez?

2012. szept. 9. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem,mindenkinek van köldöke,még ha nagyon mini,akkor is.(köldökzsinór miatt)
2012. szept. 9. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
de télleg nem volt neki még egy kicsit lyuk sem. Mitől alakulhat ki?
2012. szept. 9. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Köldökzsinór nélkül nem születik gyerek, ergo mindenkinek van köldöke. Viszont bizonyos műtéteknélszükség lehet az eltávolítására. Valószínűleg ezt láthattad.
2012. szept. 9. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam már ilyen embert a régi szomszédom öccse volt és neki azért nem volt mert egészen kis gyerek korába kb 2-3 évesen volt egy műtéte és úgy varrták össze hogy a köldöke teljesen eltűnt miatt, vagy is megvan az neki csak felül a bőrt is össze varrták, és az összeforrt neki.
2012. szept. 9. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
de miért kell nekik összevarrni? zavarja őket a köldök vagy mi?
2012. szept. 9. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl. olyan köldöksérv esetén, ahol a köldökgyűrű nagyon kitágult, és ha megtartanák, szinte biztos lenne a sérv kiújulása.
2012. szept. 9. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
értem. Köszi
2012. szept. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!