Lányok! Mitől lehet ez? Más is érez ilyeneket?
12:43
nekem is van pajzsmirigy gondom,Hashimoto,de jol be van allitva.
Még a panaszaim kezdetén csináltak egy nagyon komplett vérképet, néztek pajzsmirigyet is, de semmi bajt nem találtak.
Elmentem a nőgyógyászhoz is, magánszorgalomból, mivel akkoriban olyan szinten rosszul voltam, hogy még köztes vérzések is előfordultak , teljesen meg volt borulva a szervezetem.Azt mondta a doki, ha ez engem zavar, írhat fel hormontablettát, de nem kértem, mert régebben már a fogamzásgátlóktól voltam rosszul, így szkeptikus vagyok az ilyen bogyókkal szemben.Aztán ez a probléma el múlt, de a rosszullétek máig előjönnek, ha nem is olyan durván, de így is nagyon zavaró.Nem tudom, hormonvizsgálatra hogy lehet eljutni?Vajon kell beutaló?Háziorvosom csak hümmög, attól nem lehet sokat megtudni.
Köszönöm a válaszokat!
Nos, úgy döntöttem el fogok menni nőgyógyászhoz, mert szeretnék még egy hormonvizsgálatot is, mivel az még sosem volt.Gondolom, oda a nőgyógyászon keresztül juthatok.Bétablokkolót régóta szedek, az legalább a szapora szívveréstől és vérnyomás emelkedéstől megvéd, mert régebben az is volt, meg kicsit nyugtat is.Egyenlőre ennyit tudok mondani, de majd még írok, mi volt a nőgyógyászat után.De az még 1-2 hét, minimum..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!