Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért írnak ki ilyeneket a mai...

Mért írnak ki ilyeneket a mai lányok?

Figyelt kérdés

Nem kötekedésből írom, csak mostanában szemet üt, hogy ilyeneket látok néhány lánynál: "Vasalom a hajam, szoktam magassarkút hordani,

járok szoliba, van társasági életem,

bulizni is szoktam. Nem vagyok műanyag, csak adok magamra!!

Attól, hogy valaki odafigyel a külsejére, még nem ribanc."

Most itt szerencsére, nem hangsúlyozza annyira, de sokan kiemelek, mert nekem VAN társasági életem. És itt nem minden lányt akarok fikázni, de ez mire jó nekik?

2012. febr. 5. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Azért, mert általában az ilyen lányokat (csinosan öltözködnek, jó az alakjuk, odafigyelnek magukra, népszerűek) szokás plázacicának meg rib@ncnak titulálni, holott ez semmit nem jelent.

Mert sokan inkább ülnek otthon igénytelenül, magányosan, és azzal vigasztalják magukat, hogy ők legalább nem rib@ncok. Pedig a világ nem fekete és fehér, attól, hogy valaki ad magára, még nem feltétlen azért teszi, mert ribi.

2012. febr. 5. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
De rengeteg olyan lány van, aki elfogadja úgy magát ahogy van, talán sminkeli magát (a smink szerintem nem fontos most ebben az esetben), nem jár szoliba, jól el van, de vannak barátai, olykor-olykor csinosan öltözködik és ami a legfontosabb, hogy önmagát adja. A múltkor hallottam egy beszélgetést egy lányt és barátnője között, amikor arról beszélt, hogy megy szoliba mert szinte semmi színe nincs. Végig néztem a lányom, teljesen normális színe volt. És ha mondjuk világos bőre lett volna? Szerintem mindig annak kéne örülnünk amit kaptunk... na de mindegy...
2012. febr. 5. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy az, amit az első írt, vagy pedig a figyeleméhes valóban ribanc plázacicák ezzel nyugtatják magukat.
2012. febr. 5. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

bocs, lemaradt, előző vagyok:

pl nagyon sok lány ad magára, él rendes társasági életet és jár magassarkúban, mégsem érzi kötelességének egy ilyet kiírni. mert nem érzi azt, h úgymond "mentegetőznie" kellene. remélem, érthető, mit szeretnék mondani :D

2012. febr. 5. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
igen érthető:)) először én is ilyesmikre gondoltam:D
2012. febr. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!