Mért írnak ki ilyeneket a mai lányok?
Nem kötekedésből írom, csak mostanában szemet üt, hogy ilyeneket látok néhány lánynál: "Vasalom a hajam, szoktam magassarkút hordani,
járok szoliba, van társasági életem,
bulizni is szoktam. Nem vagyok műanyag, csak adok magamra!!
Attól, hogy valaki odafigyel a külsejére, még nem ribanc."
Most itt szerencsére, nem hangsúlyozza annyira, de sokan kiemelek, mert nekem VAN társasági életem. És itt nem minden lányt akarok fikázni, de ez mire jó nekik?
Azért, mert általában az ilyen lányokat (csinosan öltözködnek, jó az alakjuk, odafigyelnek magukra, népszerűek) szokás plázacicának meg rib@ncnak titulálni, holott ez semmit nem jelent.
Mert sokan inkább ülnek otthon igénytelenül, magányosan, és azzal vigasztalják magukat, hogy ők legalább nem rib@ncok. Pedig a világ nem fekete és fehér, attól, hogy valaki ad magára, még nem feltétlen azért teszi, mert ribi.
bocs, lemaradt, előző vagyok:
pl nagyon sok lány ad magára, él rendes társasági életet és jár magassarkúban, mégsem érzi kötelességének egy ilyet kiírni. mert nem érzi azt, h úgymond "mentegetőznie" kellene. remélem, érthető, mit szeretnék mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!