Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
a wc-t fertőtlenítettem domestossal és utána mentem kajázni
megmostam a kezemet, de úgylátszik nem elég alaposan
éreztem a számban egy kis domestost és a kezemen is
rögtön kiöblítettem a számat
nem érzek semmi furát, de már beképzelek magamnak mindenfélét :/
2012. szept. 2. 13:12
1/6 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nagyon felalőtlen vagyok
de most költöztem albérletbe, eddig sosem kellett ilyeneket csinálnom
2012. szept. 2. 13:17
2/6 anonim válasza:
hát ha nem érzel semmi furát akkor nincs probléma :)lényeg hogy jól alaposan kiöblítetted, és szerintem az is segít ha sok vizet iszol rá, mert így biztosan nem marad a szádban vagy a gyomrodban. :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
kicsit ideges lettem ezért már a gyomrom fáj, de szerintem az ideg miatt
2012. szept. 2. 13:20
4/6 anonim válasza:
szívesen :) igen biztosan, de azért legközelebb használj gumikesztyűt. Így biztosan nem érintkezik a kezed a szerhez.:P
5/6 anonim válasza:
Hát én akárhányszor domestost használok, mindig megmarad a szaga a kezemen. Nincs ebben semmi fura szerintem. Ha kezet mostál, akkor nem lehet olyan nagy gond. Biztos csak a szagát érezted a szádban.
6/6 A kérdező kommentje:
megnyugtattatok :)
igen biztos csak azt éreztem, de annyira megijedtem
az első hetem az albérletbe de mondom máris ugyamn megmaradok-e ...
de most már nyugodt vagyok
köszi a gyors válaszokat
2012. szept. 2. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!