Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért csinálják az emberek...

Miért csinálják az emberek azt hogy csak megvágják a csuklójukat? Nem lesznek öngyilkosok csak vágja magát.

Figyelt kérdés
Ez nem öngyilkosság. Akkor mi az "értelme"?

2012. aug. 31. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagy büntetik ,agyukat mert elcsesztek valamit vagy csak divatból, utóbbi elég cinkes szerintem
2012. szept. 2. 01:07
 12/13 A kérdező kommentje:
én megtudom érteni mint 2 nézőpontot. A vitánál.
2012. szept. 2. 14:29
 13/13 anonim válasza:
Akárhányszor megvágom magam nagyon jól esik. Nincsenek barátaim (mind elárultak és kibeszéltek), szépnek se mondhatom magam. Egyetlen iskolás barátnőm nemrég költözött el nagyon messze. Szemüveges vagyok, hamarosan fogszabályzós is leszek. Felszínes barátaim vannak csak az osztályon belül, nekik csak a házim kell. A szüleim együtt vannak, nem is vagyunk szegények, de nem tűnik fel nekik az, hogy összeomlott a világom. Minden nap amikor hazajövök az iskolából vagy fél órán át zokogok és utána vagdosom magam. Ez az egyetlen megmaradt örömöm. Eszembe se jutott, hogy azért csináljam mert divatos. Az szánalmas lenne. A lényeg az, hogy én 13 évesen lejutottam a gödör aljára. A válasz röviden megfogalmazva annyi, hogy egyszerűen jó érzés. Az egyetlen dolog ami megmaradt a hozzám hasonlóknak az a kés.
2012. okt. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!