Xanax 0.5mg hatása?
Figyelt kérdés
Erről szeretnék érdeklődni milyen hatással van a szervezetre, mit vált ki az emberekből, és ha 1. vagy két levéllel fogyaszt valaki mi a következménye?2012. aug. 30. 21:27
1/4 anonim válasza:
ha sokat idegeskedsz azt segít elnyomni azonkívül álmosít is de nem mindig
2/4 A kérdező kommentje:
és nagy adagban mi a hatás?
2012. aug. 30. 22:29
3/4 anonim válasza:
Ezt az "élménybeszámolót" találtam egy gyógyszermérgezésekről szóló oldalon:
„Rájöttem, hogy egyre több Xanaxot kezdtem rendszeresen szedni. Szabadságot vettem ki, hogy leszokjak róla. Anélkül, hogy tisztában lettem volna azzal, hogy függő voltam, elvonási tüneteim lettek. Négy napon és éjszakán keresztül az ágyat nyomtam. Nem aludtam, és nem ettem. Hánytam. Hallucináltam. Körülbelül a harmadik Xanax nélküli napon bizonytalanná vált a mozgásom, egyensúlyproblémáim kezdtek lenni, és nekimentem dolgoknak. Kb. a negyedik napon rángásokat kezdtem érezni a testemben, és ettől nagyon megijedtem.”
4/4 A kérdező kommentje:
én nem vagyok függő egy esetben használtam 1 szemet.. Ezért kérdezem mi a hatása, ha többet szedek be egyszerre.. 5-10 db-ot
2012. aug. 31. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!