Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Xanax túladagolásnak mi a hatása?

Xanax túladagolásnak mi a hatása?

Figyelt kérdés

felírtak nekem xanak 0.5mg-ost.....és 10-et vettem be...36 órán belül....nem volt hatása....semmi SEM.....???.--.ez mi??

most nem azért semmi kedvem nem volt meghalni...de mivel 1 nem hatott...2 óra mulva beszedtem még 1-et...másnap 3-mat... aztán nap közben még 4et..de semmi.....??......semmit nem éreztem...egy ismerősöm meg 3tól olyan volt mint aki be van b*szva......?? ....mi lehet az oka?

2012. jan. 17. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Függő vagy! Orvos, gyomormosás!
2012. jan. 17. 20:55
 2/13 A kérdező kommentje:
bocs, de kb 3 napja szedem......szóval függő nem vagyok... :\....sorry...ja és am, be is szítuk nyálkahártyába(mondjuk ezt poénból)...és akkor se volt semmi sem...am 17F....
2012. jan. 17. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:
am... kb am csak ide érzem az elvonási tüneteid
2012. jan. 17. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Függő lehet nem vagy, de okos sem... Meghalni nem fogsz ennyitől, de játszd el ezt párszor aztán majd csodálkozz, hogy miért állt le a májad. Úgy szedd ahogy az orvos felírta.

A probléma meg simán ott van, hogy a Xanax szorongáscsökkentő, te meg fogadok kis 15 éves vagy aki így akar beállni...

2012. jan. 17. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
A Xanaxra vigyázz mert függőséget okozhat és emellett kitudja milyen mellékhatása van.
2012. jan. 18. 11:23
 6/13 A kérdező kommentje:
nem kis 15 éves vagyok bocs.....hanem 17.....-.- ...kis 17 éves hülye vagyok am....de mind1... :D ......de ha mittudom én, beveszek 30 tablettát??
2012. jan. 18. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát zseniális vagy akkor 17 évesen...

Amúgy 30 tablettával már ingyen körutat kapsz a toxikológiára, megtapasztalhatod a kellemes gyomormosást és úgy 3 hét kényszerpihenőt tölthetsz a pszichiátrián. Egészségedre okoskám!

2012. jan. 18. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:

szedjél csak be 30-at, hadd sírjon jóanyád, biztos megérdemli, hogy ilyen barmot pottyantott neki a gólya

aztán ne lepődj meg, ha azt kívánja majd, hogy bárcsak lenyelt volna...

idióta

2012. jan. 18. 22:51
 9/13 A kérdező kommentje:
nem állt szándékomban.......én csak kiváncsi vagyok...-.-
2012. jan. 19. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:

30 darabtól semmi bajod nem lesz... én egyszer olyan részeg voltam, hogy bevettem 63 db-ot... tudod mi volt az eredménye?

Egy jó kis kiadós alvás, semmi több...

A legtöbb ember nagyot téved... A XANAX NEM ERŐS GYÓGYSZER!!!

2012. jan. 20. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!