Xanax túladagolásnak mi a hatása?
felírtak nekem xanak 0.5mg-ost.....és 10-et vettem be...36 órán belül....nem volt hatása....semmi SEM.....???.--.ez mi??
most nem azért semmi kedvem nem volt meghalni...de mivel 1 nem hatott...2 óra mulva beszedtem még 1-et...másnap 3-mat... aztán nap közben még 4et..de semmi.....??......semmit nem éreztem...egy ismerősöm meg 3tól olyan volt mint aki be van b*szva......?? ....mi lehet az oka?
Függő lehet nem vagy, de okos sem... Meghalni nem fogsz ennyitől, de játszd el ezt párszor aztán majd csodálkozz, hogy miért állt le a májad. Úgy szedd ahogy az orvos felírta.
A probléma meg simán ott van, hogy a Xanax szorongáscsökkentő, te meg fogadok kis 15 éves vagy aki így akar beállni...
Hát zseniális vagy akkor 17 évesen...
Amúgy 30 tablettával már ingyen körutat kapsz a toxikológiára, megtapasztalhatod a kellemes gyomormosást és úgy 3 hét kényszerpihenőt tölthetsz a pszichiátrián. Egészségedre okoskám!
szedjél csak be 30-at, hadd sírjon jóanyád, biztos megérdemli, hogy ilyen barmot pottyantott neki a gólya
aztán ne lepődj meg, ha azt kívánja majd, hogy bárcsak lenyelt volna...
idióta
30 darabtól semmi bajod nem lesz... én egyszer olyan részeg voltam, hogy bevettem 63 db-ot... tudod mi volt az eredménye?
Egy jó kis kiadós alvás, semmi több...
A legtöbb ember nagyot téved... A XANAX NEM ERŐS GYÓGYSZER!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!