Xanax túladagolásnak mi a hatása?
Figyelt kérdés
felírtak nekem xanak 0.5mg-ost.....és 10-et vettem be...36 órán belül....nem volt hatása....semmi SEM.....???.--.ez mi??
most nem azért semmi kedvem nem volt meghalni...de mivel 1 nem hatott...2 óra mulva beszedtem még 1-et...másnap 3-mat... aztán nap közben még 4et..de semmi.....??......semmit nem éreztem...egy ismerősöm meg 3tól olyan volt mint aki be van b*szva......?? ....mi lehet az oka?
2012. jan. 17. 20:54
11/13 anonim válasza:
am....szedd be....az....egész....levéllel....sőt....írass.....fel...még....magadnak.....egy....tehervonatnyi....adagot.....jó....nagyot....fogsz....aludni.....tőle.....
12/13 anonim válasza:
Egy kis Xanax-os alvás mindig jót tesz... :)
Én nem szedem rendszeresen, hanem monnyuk 2 havonta egyszer, amikor már kiborít az életem... akkor bekapok olyan 20-at 30-at... igaz, hogy egy nap kimarad utána az életemből (mert átalszom), de utána olyan kipihenten ébredek, mint akiknek soha életében nem volt semmi gondja/baja...
13/13 anonim válasza:
Én két-három szem rózsaszín Xanaxtól (0,5mg-os) pár óráig csak nézek ki a fejemből, nem gondolok semmire vagy - ha vannak körülöttem emberek - nem tudok semmire se koncentrálni. De tény, hogy hamar hozá lehet szokni, tolerancia alakul ki - már ezért sem csinálom túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!