Xanax-ból egy nap max mennyit vehetek be? 0.25 mg-os. Mert ma 6-ot beszedtem, mert semmi hatása nem volt, most már azért igen. Ugye bajom nem lesz tőle azért?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 20:25
1/4 anonim válasza:
Minden gyógyszer mellékelt leírásában benne van a napi maximális adag. Nem szabad túladagolni, be kell tartani az orvos utasítását.Feltételezem, hogy ha egyszer többet vettél be, attól nem lesz bajod, maximum jó sokáig alszol, de nem ez a megoldás. Attól, hogy az előírt többszörösét veszed be, nem lesz hatékonyabb.
2/4 anonim válasza:
Ha ennyire nem használ a 0,25-ös, akkor miért nem konzultálsz a kezelő orvosoddal, hogy erősebbre lenne szükséged?!
3/4 anonim válasza:
És a 6 tablettától megoldódtak a problémáid?Közel jársz a véletlen túladagoláshoz!Valamit tegyél,de sürgősen, ez nem Tic-Tac!Tudod, hogy hozzá lehet szokni?Vagy már megtörtént?Csak azért kérdezek ennyit, mert szeretném,ha rájönnél, mit teszel magaddal.Kérlek, gondold át, és kérj segítséget-bárhonnan.Vannak rendes emberek, akikkel lehet beszélni-akár itt is talákhatsz valakit,akinek hasonló gondjai voltak-vannak.Vigyázz magadra!Mindenki értékes ember.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, az orvossal fogok beszélni ezügyben.
Nem szeretném túladagolni magam, azért szerintem attól még messze van a 6 db 0.25-ösből. Tudom, hogy rá lehet szokni, nem szeretnék, tudom, hogy nem megoldás, de van amikor kell. Sajnos. Vigyázni fogok. Még egyszer köszi.
2009. máj. 16. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!