Az tök jó, majd rajzolnak rá neked mindenfélét az osztálytársaid! :)
2012. aug. 30. 15:30
2/9 anonim válasza:
szia!
Gondolj arra, hogy nekem sokkal rosszabb volt, mert a középsuli 1. évfolyamát összevarrt arccal kezdtem (ablaküveg összevágott :( ) Na úgy beilleszkedni, az azért nem volt semmi! Ahhoz képest 3.-ban a gipszelt láb már nem is volt olyan nagy probléma!
2012. aug. 30. 17:51
3/9 anonim válasza:
Én 2 éve úgy kezdtem a sulit hogy a bal lábam nem hajlott be rendesen. Nyáron műtötték a térdemet, és a varrattól nem bírtam behajlítani, mert akkor befeszült az egész bőröm és fájt. Na ettől szépen beállt a térdízületem, és varrat szedés után már e miatt nem bírtam behajlítani. Tornáztatni kellett, úgy szépen fokozatosan egyre jobban behajlott. A sulit viszont úgy kezdtem hogy lépcsőzésnél a jobb lábammal mindig lábujjhegyre kellett állnom hogy a bal lábamat fel tudjam tenni a következő lépcsőfokra. Sík talajon, tehát utcán, teremben, stb. tudtam normálisan sétálni. A paraszt portás nem engedte hogy lifttel menjek, mert azt csak a tanárok használhatják. Pff... Hát jó volt felmászni a 3. emeletre.
A lépcsőzés neked is gáz lesz, de majd megtanulsz mankóval lépcsőzni.
2012. aug. 31. 19:45
4/9 anonim válasza:
Én most kezdtem a gimi negyediket járógipsszel. Direkt fekete nadrágot és fekete harisnyát vettem rá, hogy ne legyen feltűnő, de ne is legyek topis az évnyitón. Mégis úgy megbámulta mindenki, hogy úgy éreztem, dugdosnom kell a lábam. Miért van ennyi elbeteg, akik a gipszet bámulják? Az már csak hab volt a tortán, hogy anyu csak reggel hozott be a suliba és alig tudtam hazasántikálni az új csini cipőmben. Még egyszer fel nem veszem, amíg gipszezek.
2012. szept. 4. 17:19
5/9 anonim válasza:
Nekem nyár elején volt gipszem szerintem az rosszabb volt. Legnagyobb melegben. Eltakarni sem tudtam mert hülyének néztek volna ha kánikulában még gipszre zoknit húzok, így minden mindegy alapon ha már úgy is megbámulnak inkább rövidnadrágot hordtam hozzá.
2012. szept. 5. 09:19
6/9 anonim válasza:
Nekem is gimiben volt ilyen. Én is a bámulást utáltam a legjobban, hagyományos járógipsz volt, járósarokkal. Hülyén is mentem benne, kifordult közben a lábam, az idő pedig meleg volt, a gipszben iszonyúan melege volt a lábamnak. Azt utáltam a legjobban, hogy a lábujjaim kilógtak elöl mezítlábasan a gipszből, állandóan azt éreztem, hogy mindenki azt bámulja. A másik lábamon meg edzőcipő volt, mintha felemás cipőben jártam volna :)
2012. szept. 5. 11:13
7/9 anonim válasza:
szerintem nem gáz ha megbámulják a gipszet.tulajdonképpen érthető is.mindenki látott már ilyet, de mégis megnézi, ha valaki ebben jön be a szobába (iskolába)
persze aki viseli azt érzi, hogy folyamatosan nézik.
sztem nem jobban, mint egy lakkcsizmában.
meg különben is minden csoda.......
2012. szept. 15. 14:05
8/9 anonim válasza:
Ilyen esőben zacskót húzzál rá, mert elázik az utcán.
Megszoktad már amúgy a suliba járást begipszelt lábbal? Osztálytársak mit szóltak a gipszedhez? :)
2012. szept. 20. 06:41
9/9 anonim válasza:
Nekem holnap már leveszik. Végül egészen megszoktam. Már olyan természetesnek érzem, mintha mindig rajtam lett volna. Az osztálytársaim meg a teljes felületét összerajzoták már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!