Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiváncsiságból, szeretném...

Kiváncsiságból, szeretném kipróbálni milyen ha valakinek csuklótól-vállig gipszbe van a keze. Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 15:43
1 2 3
 1/29 MarySue válasza:
Törd el -_-" Nincs jobb ötletem. Elég fura vágyaid vannak :]
2012. jún. 11. 15:50
 2/29 anonim ***** válasza:
Hülye...
2012. jún. 11. 16:30
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem kell eltörnöd, elég keresned egy orvost, aki elkészíti neked a gipszet felpróbálás céljából.
2012. jún. 11. 22:03
 4/29 A kérdező kommentje:
3.: És ez hogy működik? Kell egy ismerős orvos? És akkor elintézi?
2012. jún. 12. 09:24
 5/29 anonim ***** válasza:

Nem kell orvos, elég egy gipszelő a kórházban. De valamennyit fizetni kell, a szívességért, na mega gipsz sincs ingyen! Gipszet orvosi kellékes szaküzletben vehetsz amúgy. (Bár nem mindegyikben.)

[link] Itt begipszelt csajok vannak.

Szerintem a moderátor tudna tippeket adni gipsz beszerzésre és gipszelő szaki keresésére.

2012. jún. 13. 01:02
 6/29 anonim ***** válasza:
Te tök hülye vagy..5 percig bírnád..nekem volt ilyen gipszem 3 hétig és semmi szupi nincsen benne..
2012. jún. 13. 18:32
 7/29 A kérdező kommentje:
És mi a rossz benne?
2012. jún. 13. 19:36
 8/29 anonim ***** válasza:
Nehéz a gipsz, nem tudod mozgatni a karod, nem tudsz ott mosakodni, és ha viszket, nem tudod megvakarni.
2012. jún. 13. 20:19
 9/29 anonim ***** válasza:

Nekem még törte is a karomat csuklóban, könyökben, a legalapvetőbb napi dolgokat sem tudtam vele megcsinálni (pl. evés, fogmosás), beledagadt a gipszbe állandóan a karom, éjjel alig bírtam elaludni azzal a nehéz, hatalmas vállig érő gipsszel, mert sehogyan sem tudtam normálisan lerakni a karom az ágyban.

Szóval szerintem egy nap alatt megunnád a dolgot.

2012. jún. 14. 09:10
 10/29 anonim ***** válasza:
Nos, kipróbáltad? :D
2012. jún. 25. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!