Kiváncsiságból, szeretném kipróbálni milyen ha valakinek csuklótól-vállig gipszbe van a keze. Van valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 15:43
21/29 anonim válasza:
Hogy sikerült megoldanod?
Na és mivel magyaráztad meg az ismerőseidnek, hogy ilyen gyorsab begyógyult a "törésed"?
22/29 A kérdező kommentje:
Interneten találtam fórumót(Német), és ott beszélgettem velük, és Németországban intéztük. Az ismerőseimnek meg úgy, hogy nem találkoztam velük, kint maradtam Németorszgában egy hétig, nyaralás volt. Egyik barátnőmmel voltunk ketten. Ő tudott róla. Ő a lábát gipszeltette be. Így jól elvoltunk, ott meg nem érdeelt senkit.
2012. aug. 28. 08:56
23/29 anonim válasza:
Ja tudom, van egy német fórum is e témában. Ott sok ilyen ember van, nem vagy egyedül.
24/29 anonim válasza:
És tetszett egy ekkora nagy gipszben lenned?
25/29 A kérdező kommentje:
24.nek. Én nem éreztem nagynak. Az első néhány óra nagyon furcsa volt. De utána nem akartam tőle megválni. Enni, meg öltözködni kicsit nehéz volt. de azt is hamar megszóktam. Ha lehetne "állandóra" tuti még csináltatnék. Barátnőm a lábára kért, teljes gipszet. Neki a lépcső végig nagyon nehéz volt. De jól elvoltunk. Szuper élmény
2012. szept. 1. 09:58
26/29 anonim válasza:
Van a fórumon infó levehető-visszarakható gipszről.
Melyik fórum amúgy? Braceforum?
27/29 A kérdező kommentje:
Levehető? Azt még nem találtam meg. Nem azt a forumot találtam meg.
2012. szept. 2. 19:41
28/29 anonim válasza:
Öcsém, téged az állatkertben kéne mutogatni, komplett hölye vagy.
29/29 anonim válasza:
valaki irta a hun-gipsz oldalt.
jó ötlet, de ha érdekel segitek néhány ötlettel
tényleg nem kényelmes de kibirható.
persze más az" hobbyból" kipróbálni és más az sérülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!