Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiváncsiságból, szeretném...

Kiváncsiságból, szeretném kipróbálni milyen ha valakinek csuklótól-vállig gipszbe van a keze. Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 15:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Még nem, nem volt rá lehetőség. Elég bonyolultnak tűnik, de rajta vagyok :)
2012. jún. 27. 09:26
 12/29 anonim ***** válasza:

El ne törd! Nem sikerül jól, szilánkosan törik, vagy műtik csavarral gipsz nélkül, vagy csak húzódik, és kötést kapsz gipsz helyett. Fizess le inkább egy kórházi gipszelőt, ő megcsinálja. Van olyan, aki bevállalja.

Az 5-ös számú válaszban megadott címen (július 31-től megszűnik az oldal) a szerkesztő nagy eséllyel tud neked mondani gipszelő szakembert, aki ezt bevállalná.

2012. júl. 3. 00:50
 13/29 A kérdező kommentje:
Megnéztem köszi, de ott csak nők vannak így fotózva.
2012. júl. 5. 14:06
 14/29 anonim ***** válasza:
Hogy állsz ? Tudod már milyen?
2012. júl. 26. 23:48
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Nem tudom megcsináltatni sehol :(
2012. júl. 29. 21:18
 16/29 anonim ***** válasza:
Az említett oldal szerkesztője ismer olyan gipszelőt, akik csinált már ilyen gipszet.
2012. júl. 30. 14:00
 17/29 A kérdező kommentje:
Aha. Megpróbálom köszi!
2012. júl. 30. 14:03
 18/29 anonim ***** válasza:

Fontos megjegyzések:

1. Ekkora gipszet nem árt, ha szakember tesz fel, mert nehogy elszorítsa valahol a vérkeringést.

2. Nem a fekrakás a művészet, hanem a leszedés. Ha nem frissen nedvesen szeded le (gipszintavételnél alkalmazzák ezt a módszert), akkor nem lesz könnyű.

Gipszfűrész, ami erre való drága. Jóval 10 000 felett van.

Csípőfogó, véső, kés, kalapács stb... sziszifuszi munka nagy sérülésveszéllyel.

Flex: Meg ne próbáld, mert rendkívül balesetveszélyes!.

A legjobb azzal levetetni, aki felrakta!!! Szakember, neki van gipszvágója. Azon van egy vágókorong, de az nem forog, csak rezeg, így nem okoz sérülést a rugalmas bőrön, csak a rugalmatlan, kemény gipszet vágja ketté.

2012. aug. 1. 00:19
 19/29 anonim ***** válasza:

És meddig szeretnég, hogy fent legyen?

Mert nem könnyű ám elboldogulni egy ilyen nagy gipszben, még a legalapvetőbb dolgokhoz is segítség kéne.

2012. aug. 1. 15:18
 20/29 A kérdező kommentje:
MEgtörtént. Nagyon érdekes volt. Azt mondták 3 napig lehet fent, de egy hétig volt rajtam.
2012. aug. 27. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!