Lehet idegi alapon köhögés?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban bronchitises köhögésem jelentkezett, időnként elő szokott fordulni, 1 évben kb. 3-szor. Csakhogy valami eltérőt vettem észre az eddigiek és eközött. Apámmal nem jó a kapcsolatom, és anyut is bántja, engem is, és egyre kevésbé bírom elviselni a hülyeségeit. Ott tartok, hogy vagy ő megy el, vagy én. Minden nap valamivel megcsinálja a cirkuszt, anyut provokálja, öcsémnek persze mindent szabad. Éjszaka pedig rámjön ez a köhögés, a gyógyszerre nem feltétlenül csökken, de amikor lenyugszom, akkor elmúlik.
Ha ez idegi alapon van, azon túl, hogy elköltözöm, amint lehet, mit tudok vele kezdeni addig is? Ha lehet, valami gyógyszermentes és dilidokimentes alternatív megoldás erre, megköszönném.
2009. júl. 27. 08:17
1/2 anonim válasza:
Igen,ez a pszchihés asztma.Unokahugomnak is ilyen van
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam a dokinál, azt mondta, idegi kimerülés (hála apámnak). Nem is adott, csak vitamint, és citromfű teát.
2009. júl. 27. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!