Lehetséges, hogy pszichés alapon van rajtam az iszonyatos mértékű száraz köhögés?
Nekem is ilyen köhögésem van... Egy ismerősöm szerint pszichoszomatikus betegség.. hát nemtudom..
minden esetre én is várom a válaszokat, hátha megtudok én is valamit.. :)
lehet.nekem is volt hasonló,és egyre inkább hiszek benne,hogy a betegségek pszihés alapúak.egy orvosi rendelőben dolgozom recepciósként,és átlátok egy-két dolgot gyógyszerek-beteg-betegség témakörben.egyik asszisztenssel beszélgettem egyszer,már régóta dolgozik pszihiátrián és belgyógyászaton is,azt mondta nem hisz a gyógyszerekben,minden betegség pszihés alapú.pl.a pszihiátriára van,hogy öt éve visszajár egy beteg,és semmilyen gyógyszerrel nem lehet meggyógyítani.
hosszan tartó félelem,szorongás,stressz=pszihés leépülés,majd ezt követik a testi tünetek.
persze ezek nem olyan egyértelmű dolgok,mint ahogy sokszor leírják ezoterikus oldalakon,hogy ha fáj a fogad,akkor biztos,hogy azért van,mert haragot cipelsz magadban-kiegyensúlyozott emberek is lehetnek betegek,de alapjában véve sokkal egészségesebbek,és ellenállóbak mint a pszihés gondokkal küzdők.
Szia!
Igen, lehetséges. De nem ajánlom a nyugtatót; még az enyhét sem. Vannak olyan megoldások, amik mellékhatások nélkül is segíthetnek. Esetleg keress meg privát levélben, hátha tudok segíteni.
Szép napot neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!