Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem féltek ettől a nagy...

Nem féltek ettől a nagy szúnyoginváziótól?

Figyelt kérdés

Ma hallottam a tv-ben, hogy óriás szúnyogok vannak a Balatonnál és a Dunakanyar felé. Olyanok, hogy ha megcsípnek olyan parazitát juttatnak a testünkbe ami tünetmentesen akár 8 évig is elélhet bennünk!! Csak, utána mi lesz...?!

Ez már nagyon durva...

2009. júl. 26. 22:18
 1/5 anonim válasza:
28%
utána kikel belőled a tökéletes hasonmásod, megöl, tovább él a családoddal és lassan megeszi őket, egyre nagyobbra nő és elfoglalja a világot
2009. júl. 26. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces, persze...

Én komolyan gondoltam, és VAN ilyen, ha nem tudnád!!

SZÁNALOM -.-"

2009. júl. 26. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
sajnos én nap mint nap tapasztalom a szobába settenkedő kis dögöket. Alig bírom őket elviselni... gyűlölöm ahogy a fülem környékén zümmögnek. Most szereltem be elektromos szúnyogriasztót. Persze én is tartok tőlük, de ezt elkerülni 100%-an nem tudjuk, így mindenki érintett. A folytonos szúnyogriasztó sprayk ahsználata pedig túl kötséges lenne minden kiruccanáshoz azt hiszem, így tűrök, várok és riasztgatom őket az elektromosommal.
2009. júl. 26. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt a TV-ben hallottad, akkor ezt osztd el 10el. a médiának ugyanis ez a mániája, hogy mindent a 10szeresére fúj fel.
2009. júl. 26. 23:59
 5/5 anonim válasza:
sajnos tényleg igaz. Egy orvos mesélte, hogy féregpetét juttat a szervezetbe. elég bizarr....
2010. jún. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!