Hogyan lehet "eltávolítani" a vérből az ellenanyagot?
Megnéztem a plazmaferezist, eddig még nem hallottam róla, de nem lett az az érzésem, hogy jó lenne nekem. :( Azért köszönöm.
Egyelőre elkezdek egy gyógynövényes vértisztító kúrát (nem azért, mert azt gondolom, hogy az ellenanyagot is kitisztítja, de hátha lesz más pozitív hatása), aztán pár hónap múlva felkeresem majd azt a transzfúziós állomást, ahol törzsvendég voltam a terhességem alatt.
Szám egyáltalán nem szerepelt egyik papíromon sem az ellenanyaggal kapcsolatban. Vörösvérsejt ellenes, illetve enzim-reaktív autoantitestként szerepel mindenütt. A férjem egyébként A Rh pozitív, és egyéb vörösvérsejt antigénként szerepel a vérében a Cw-. A második babánk vércsoportja B Rh negatív, az elsőnél nem néztek vércsoportot.
Az elég fura lett volna, mert még az oltási könyveken is rajta van a vércsoport.
Egyébként meg nem értem, miért nem az orvosokat kérdezted, miből gondolod, hogy nem orvosok tudnak a ritka ellenanyagról. Jó esetben az rh összeférhetetlenséget értik, azon túl nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!