Milyen kencsőccsel tudom a lehamarabb eltávolítani a pattanásokat az arcomról?
Bocsi,egy kicsit összefutott.
Lehetőleg házi kezelés,vagy gyakori kenőcsökkel.
Először is házilag nem nyomkodok mert nem tudom olyan szakszerűen megcsinálni, mint a kozmetikus és egy idő után szép kis kráterek meg hegek maradnak. Kamaszkoromban csak legyintettem erre és meg is lett az eredménye. Elég ronda tág pórusos az arcbőröm.
A miteszereket meg fürdés után, miután felpuhult a gőzben finoman lekenem valamilyen szemcsés arcradírral majd egy elhasznált fogkefével finoman, körkörös mozdulatokkal ledörzsölöm. Ezzel még a vérkeringést is segítem.
A pattanásokra meg lehet ecsetelőt kapni esetleg megtisztítod az arcod és hetente egyszer kamillát főzöl amibe teszel 1-1 csepp borsmenta-teafa/kamilla olajat és kigőzölöd. Aztán jöhet egy pórus összehúzó arcpakolás.
A pattanások és társai akkor múlnak el amikor vége a kamaszkori hormon tombolásnak de sokaknak utána is megmarad egy kicsi ha nem is olyan durván. Megfelelő kezeléssel kordában lehet tartani.
És persze fontos a táplálkozás is pl. csökkenteni kell a zsíros, fűszeres, cukros dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!