Annnna kérdése:
Mocskos, legyektől hemzsegő hajléktalannak mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Tegnap a ház előtti padot elfoglalta egy hajléktalan, aki annyira mocskos, büdös, hogy hemzsegnek rajta a legyek. Odahányt, a piáját kiöntötte, ordibált stb. És olyan büdös, hogy a 3. emeleten éreztem. Hajnal 5-kor egy pasi elzavarta, elment. Nemrég én is elzavartam, mikor mentem vásárolni, mert megint idetelepedett. Akkor láttam, hogy mennyire mocskos, és annyi légy száll körülötte, hogy majd' elájultam. Arrébb ment két házzal, s az ottani padra feküdt le. Mit lehet tenni, ha nem megy el, lehet hívni valakit? Fertőzésveszélyes, a gyerekek ott szoktak játszani, az emberek a padokon ülni.2012. aug. 25. 12:41
2/2 anonim válasza:
Hívd a rendőröket, hogy egy gárdatag ordibál. Tíz perc és ott lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!