Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hajléktalannak,...

Szerintetek hajléktalannak, vagy börtöni rabnak jobb lenni és miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Fegyelmező Részleg - Öt pont

http://www.youtube.com/watch?v=kg4Wpu8IozE

öt pont egy börtönt tetko.. lásd !

[link]

jelképezi a 4 falat és te aki középen vagy !!

"Gyermekcsínyt követsz el,

Nincs más lehetőséged a gyiviben végzed.

Sodor magával az örvény,

Csak állsz, szemben a törvény"

"Kijössz a gyermekjavítóból,

Kiveszed a részedet minden jóból

Lehúz magával az örvény

Csak állsz, szemben a törvény"

"Kezemen az öt pont mutatja ki vagyok

A négy fal között egyedül rohadok

Szabadság, ó ez a fogalom

Milyen lehet vajon szárnyalni szabadon?"

"Megváltozok végleg,

De a boltban figyelik a léptem.

Az utcákon félreállnak,

De a rendőrök csak rám vadásznak".

"De szabadnak lenni végre

És emberként élni újra

A remény még bennem itt él,

De a társadalom csak egyszer ítél."

"De te csak nézel de nem értesz,

Hisz az életem része a szégyen.

A testemen ott van a bélyeg,

Mi kívülről látszik, de belülről éget. "

F/24

2012. jan. 24. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szabadnak jobb lenni, a börtönben félnék a többi erősebb, erőszakos embertől, ki tudja kiből mi telik ki. Ha hajléktalan lennék, nem félnék ilyen alakoktól, csak a hidegtől. Én inkább ez utóbbi. De maradok szabad, az az igazi nekem.
2012. jan. 24. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én inkább lennék hajléktalan mint rab. A rabokat azért zárják be mert vétettek a valaki ellen. Talán épp egy másik ember ellen. Bezárnak és megfosztanak a jogaidtól. Amíg rab vagy, esélyed sincs a megváltásra. Ha viszont hajléktalan vagy akkor jó esély van rá hogy valaha a társadalom megbecsült tagja lehetsz és soha nem fogják felhánytorgatni hogy "Te hajléktalan voltál" mert hajléktalannak lenni nem bűn.
2012. jan. 24. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Higgyétek el, már lassan jobb rabnak lenni. A férjem fegyőr, és van olyan elítéltjük, aki már visszajár, főleg akkor időzít, amikor hideg van. A börtönben van fűtés, kaját is kapnak, tévét is néznek, sétálnak, sportfoglalkozás is van, és egyéb szakkörök.

Sőt, olyan is van, aki azt mondta, hogy törzsúr én inkább lopok, csak megint bent legyek. Ennyi!

2012. jan. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!