Tegnap voltam életem első bulijában és berúgtam. Hogyan tudom túlélni az első másnaposságot? Ilyenkor mit szabad és mit nem?
1. Többször is hányhatsz, nem kellett volna ennyire keverni. Elég gyakorlott piás vagyok, de ez még engem is megcsapna...
2. Az, hogy meddig tart, sok mindentől függ: hogy dolgozza fel a gyomrod és a májad, hány éves vagy, hány kg, satöbbi. 1-2 napnál nagyon ritkán tart tovább, bár ez a kotyvalék tarthat.
3. Próbálj meg minél többet aludni ma, az segít.
Az, hogy neked mi válik be, nem tudható, mindenkinek más. Nekem például a sós ételek segítenek a legtöbbet, igaz, ennek van alapja is.
Azért a mennyiségtől is függ.
De igen többször is hányhatsz. Nekem volt olyan hogy hajnaltól délig végig hánytam és az csak tequila volt, nem kevertem (azóta nem is iszok azt egyáltalán).
Mindig figyelj, hogy ne keverd és azért mértékkel, ki kell tapasztalni, hol az a határ ahol még jól érzed magad és nem szabad többet inni mert akkor csatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!