Hogyan segítsek az alkoholista édesapámon?
Figyelt kérdés
2008. máj. 11. 19:43
11/16 A kérdező kommentje:
Ide nem szeretném kiírni az e-mail címem, de nekem sem írja ki, hogy tudnék neked írni privátot. Írtál már máskor is ide vagy csak ezt az egy választ?
2008. máj. 21. 21:32
12/16 anonim válasza:
Igen, a negyedik választ is én írtam. Most beállítottam, hogy tudj írni nekem privit. Egyébként az adatmódosítás menűpontban tudod beállítani, hogy lehessen email-t írni, és az oldalon nem fog látszani a címed.
13/16 anonim válasza:
jók a válaszok, énis hasznukat veszem :( teljesen együttérzek veled, és sok sikert kívánok!
14/16 anonim válasza:
Segíteni sajnos nem tudok amit írtak mások jónak tartom.Az én párom 26 éves és napi 2dl szilva pálinka+felesek nem 1-2db és persze a sör de az 2-3 üveg.Mindennap megkérem hogy ennyit ne igyon mert rossz vége lesz.Már kórházban is volt hasnyálmirigy gyulladással az alkohol miatt.Nem bírok rá hatni.Tanácsokat keresek.
16/16 anonim válasza:
nálunk is probléma az alkohol egyszerűen már-már elviselhetetlen mindig a másik a hibás ö persze nem meg mi állítása szerint soha nem csinálunk semmit csak ö dolgozik
jó lenne ha lenne valami kötelező elvonókúra volt mikor részegen elvert 3 rendőrt és 6-an fogták le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!