Mennyire káros az energiaital?
Figyelt kérdés
Mi az ami káros benne? Mit okoz? Milyen problémáim lehetnek belőle? Ha naponta fogyasztom mire számítsak?2012. aug. 22. 14:07
1/5 anonim válasza:
Taurin és a koffein sem jó hosszútávon nagy mennyiségben a koffein addikciót is okoz ráadásul egyre több kell majd belőle, hogy ugyanazt a hatást elérd. Sok ismerősöm fogyasztotta naponta. 2év után már szúrt a szívük ha ittak egyet. Mindkettőt leszoktatták róla.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm, akinek ráadásul a májfunkciós értékei megemelkedtek, és semmi más ok nem volt valószínűsíthető, csak a rendszeres energiaital fogyasztás. Amikor sikerült fokozatosan elhagynia (mert persze koffeinfüggő lett), rendeződtek az értékek. Egyébként étvágytalan volt mellette, így baromira lefogyott, és szívritmuszavara is volt. Ma meg boldog, egészséges anyuka...
3/5 mocskostészta válasza:
f@szomat meg beleverem azoknak a pofájába akik jönnek a sok káros meg sÄggemlyukatudja miféle idétlenségekkel... a Watt a legjobb! ásványvíz az alapanyaga ráadásul rá is van írva hogy pulyáknak meg betegeknek nem ajánlott.. én iszom már mióta megjelent... kezdetben napi 4-5 dobozzal de volt olyan hogy egy nap 12-őt betáraztam... aztán semmi a vérképem tökéletes!! elregélném továbbá hogy megfelelő folyadékmennyiség bevitele a lényeg a koffein eredendően sürűbbé teszi a vért tehát sok sok szénsavmentes vizet kell rá inni és nincs baj... a másik meg rendszeres fogmosás stb és SEMMI BAJ SEM LESZ szóval álljatok le az ilyen hülye kérdésekkel meg azzal hogy mennyire egészségtelen... a csapvíz 100x egészségtelenebb b@sszam szét a száját annak aki "érzi benne a laboratóriumot" az ilyen retardált sÄgglyukszökevények miatt TESZIK RÁ A PLUSSZ ADÓT hogy röhadjatok bele abból a lyukból amelyikből előmásztatok! továbbá a végére: aki issza mértékkel (2 doboz max) igyon 2 liter vizet aki mértéktelenül az igyon több vizet és ha lehet kaja után igyátok... gyorsítja az anyagcserét is
4/5 anonim válasza:
Ahogy az intelligencia szintedre következtetek ebből a megnyilvánulásodból, nem igazán tűnsz komolyan vehetőnek.
Ettől függetlenül a koffein ugyanúgy FÜGGŐSÉG és TOLERANCIA alakul ki (ez ugyan nem egy durva függőség). Remélem nem kell elmagyarázni mit jelent a tolerancia.
5/5 anonim válasza:
Fu de jo hogy elolvatam ezeket a valaszokat, megelöztem, hogy ne szokjak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!