Heti 2 doboz energiaital az mennyire káros?
Utolsónak: Most még nem látod a következményeit, de később attól még lehetnek.. :(Nem vészmadárkodni akarok, de rengeteg káros anyag van benne, miért isszátok?
Inkább igyatok sok 100!-os gyümilevet, és tuti energikusabbak lesztek! :D
ma 13:57
ma 14:00
A gyümölcslé ugye a vitaminok miatt jó. Viszont el ne képzeld, hogy annyi a vitaminszükségleted, mint amennyit általános iskolában tanultál biológia órán. Az egy rég elavult érték. Egy átlag ember vitaminszükségletének(főleg ha soportol) fedezéséhez naponta több egy rekesz 100% gyümölcslevet kellene meginni. Aki teheti hogy megveszi, inkább csak azért igya, mert finom.
Ezért javaslok én inkább táplálékkiegészítőket, ha energikusabb akarsz lenni. Azok között már rendes multivitaminokat találsz, ellenben a bolti semmikkel.
Az energiaitalról meg annyi a véleményem, hogy engem speciel egyáltalán nem dob fel semennyire, akármennyit megiszok. Próbáltam már, hogy megiszok egy egylitereset. Semmi nem történt, nem éreztem semmi változást. Edzésen talán hamarabb is kezdtem fáradni. Egyébként ha valaki betartja a napi maximumot(amit rá is írnak) akkor semmiféle bajt nem okozhat. Hozzáteszem, én nagyon ritkán fogyasztok ilyeneket. Ellenben ha mindennap meginnék egy litert, lehet nem élném meg a negyvenet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!