Miért van az, hogy 19 éves lány vagyok, vékony, és férfiakat megszégyenítő erek duzzadnak a kezemen? A vénától, az egész karomig.
Figyelt kérdés
sokat mosok súrolok otthon és 2 évet voltam gyakszin boltba.nemrég fogytam le de minden nap eresebb a kezem meg a lábfejem.mitől van ez?2009. júl. 23. 12:03
11/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem írt hülyeséget, aki azt írta, hogy a melegtől duzzdtak meg az ereid. a melegben kitágulnak az erek, a hidegben összeszűkülnek, ez neked miért sértő, talán nem logikus?
kicsit vegyél vissza ebből a stílusból, örülj, hogy vették a fáradságot, és válaszoltak neked.
12/25 A kérdező kommentje:
akkor ő meg ne úgy lökje oda hogy a melegtől!azt nem írta hogy attól kitágulnak!ő meg ne írjon egyszavas válaszokat!
2009. júl. 23. 12:44
13/25 anonim válasza:
Te egy tanulatlan primitív ember vagy. Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.
14/25 anonim válasza:
Időnként olyan jó lenne, ha a kérdezőket is le lehetne pontozni, ha bunkók.
15/25 anonim válasza:
az erek az oxigénhiánytól duzzadnak meg. Nem kapsz elég oxigént, és ez igen vékony lányoknál fordul elő gyakrabban. És a súlyod meg magasságod alapján vékony vagy. Ha nem így érzed...az gáz.
16/25 anonim válasza:
Az agya se kap elég oxigént, arogáns kis mitugrász !!
17/25 anonim válasza:
Az még haggyán, hogy itt bunkó a kérdező, de még privát email-t is küldözget, ott sem tudja moderálni magát, a kis csitri.
18/25 anonim válasza:
Le kell tiltani a címét, aztán hadd küldözgessen.
19/25 A kérdező kommentje:
jól van na mindenkitől bocsánatot kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 24. 13:03
20/25 anonim válasza:
Bal lábbal keltél fel tegnap, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!