Mitől pattog a fülem?
A bal fülem néha elkezd "pattogni", ezt úgy képzeljétek el, mint amikor egy szénsavas üdítőben a buborékok kipukkannak.
Ez ma kezdődött. Van amikor elmúlik, utána meg pár perc múlva megint elkezdi. Tiszta a fülem, víz nem ment bele tudtommal.
Olvastam, hogy ez felnőttkorban a fülkürtzavar egyik jele, de mivel csak 13 éves vagyok nem tudom hova tenni.:S Elfog múlni? Volt már valakinek még ilyen? Mit csinálhatnék ellene?
Attól pattog. hogy nagyon mélyen mégsem tiszta, hanem egy régi fülgyulladás miatti váladék lerakódott és az okozza.Menj el a fül-orr-gégészetre anyukáddal, és ott kimossák, nem fogják felszúrni, nem kell félni.Viszont Te nem tudod kimosni, mert az további gyulladásokat eredményezhet.
Nekem is ilyen gondjaim voltak, de megoldották, jó fejek a fülorvosok.
Köszi a gyors választ:D
De az a helyzet, hogy sosem volt semmilyen fülgyulladásom. És ez az egész tök hirtelen jött, sosem volt még ilyen.
Mostanában kicsit "kivannak az idegeim" lehet ennek köze hozzá?:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!