Most hallottam és nagyon ideges lettem. Ti hogy álltok vele?
Most hallom,hogy egyre több itthon a H1N1-es beteg,és hogy már halálos kimenetelű is volt:((
Én nagyon ideges lettem,most már nagyon félek tőle.
Eddig is tartottam tőle, de most szinte pánik lett úrrá rajtam,lassan az utcára sem megyek ki:((
Más is ennyire fél, vagy csak én?
Ez most egy "sláger betegség", amit felkaptak és rémisztgetik az embereket. És feleslegesen keltik a pánikot. Persze kell félni és kell megfelelően védekezni, de naponta sokkal több ember hal meg egyéb más virusos betegségben, amiről nem is tudod, hogy létezik.
Gyakran moss kezet, ne piszkáld a szemed, szád mondjuk a villamoson. De teljesen nem tudod magad elzárni a világ elől.
:D ha nem mész ki az utcára azzal nem oldassz meg semmit ugyanis szellőztetni kell, és simán be megy pár kis ártatlan H1N1 :))
viccet félretéve nem kell félni mert vannak erre specializálódott szakemberek h ezt megállítsák.. addig meg tessék minden szabadban töltött idő után otthon megmosni alaposan a kezed naponta többször is
a busz televan fertőzéssel szádhoz ne nyúlj sose piszkos kézzel azt nemlesz baj
sok vitamint egyél ^^
17/F :D
Jaj Istenem! A magyar média..., csak felfújják a dolgot!
Két éve élek Mexikóvárosba, - ezért nem fogok innen elköltözni - csak a vállamat rázom, hogy influenzavírus...
Nyugi! A magyar áldozatnak olyan alapbetegségei voltak (szív és tüdő), amit nem kezeltetett, már-már kiszolgáltatta önmagát bármely betegségnek.
Vedd figyelembe, hogy Te nem vagy (remélem) ennyire beteg, ha gond lenne az egészségeddel, elmennél dokihoz, és hogy ez csak egyetlen ember!!! Sok más betegségben, vagy akár balesetben is többször ennyien meghalnak naponta, ha emiatt aggódnánk, nem lenne energiánk élni:))
Egyébként is készül a védőoltás, ősszel remélhetőleg már megszuriznak minket:) Szóval ne aggódj, főleg ne pánikolj!
a szar média átka mármegint.
ezeket elkell osztani 3mal amiket a magyar média terjeszt. de néha 10zel is.
a h1n1 egy sima influenza, náthával, torokfájással stb. ugyanolyan mint bármelyik másik influenza. 4 nap antibiotikum és semmi bajod. felvan fújva az egész, ijesztegtik, és beetetik az embereket, mert ehhez értenek csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!