Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen ételt adhatnánk neki?

Milyen ételt adhatnánk neki?

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves öcsém aki allergiás a tejre, tojásra, lisztre, kukoricára, burgonyára, napraforgóra, gyökérre és paprikára. Már alig tudunk neki valamit főzni mert szinte mindenben van valami amire allergiás. Remélem tudtok segíteni!
2009. júl. 22. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha allergiás majdnem mindenre,gondolom elvittétek orvoshoz,és ott az orvosnak meg kellett mondania,hogy mit ehet.Ezt egy laikus nem tudja,jó napot kívánok
2009. júl. 22. 16:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen elvittük orvoshoz aki azt mondta h menjünk el egy bioboltba és ott kapunk olyan kaját amit lehet neki is adni, de ott szinte mindenben van valami amire allergiás így semmire nem mentünk vele.
2009. júl. 22. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor ne álljatok meg egy orvosnál,mert nehogy valami komolyabb baja legyen az öcsédnek.Már elnézést,de azt az orvost én nem hívnám orvosnak,ez felelőtlenség.Nem éhezhet az öcséd,vigyétek el máshova,ha az az orvos is bioboltba küld,hát nem tudom mit mondjak.Én sajnos nem merek ide semmilyen ételt leírni,nem vállalom a kockázatot.
2009. júl. 22. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp szakemberre kéne bízni a választ!
2009. aug. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!