Hnap kell mennem vérvételre. Mire számítsak?
Valószínűleg 1 fúróval átfúrják a tested, és ami vér csöpög azt 1 leveses tálba teszik, majd elküldik vizsgálatra! Amúgy a könyököd feletti résznél nemtom mi a neve ahol hajlik a kéz oda szúrnak [1szer] és onnan szívják le vagy csuklódnál.
Azt hiszem nem szabad előtte enni inni de ezt biztos mondták... Ha félsz rosszul leszel és szédülni fogsz am, szerintem ne nézd mikor behatolnak beléd! :'D
Köszi :)
1es: A vénámba tudom :D
Most röhögni fogsz, de én is félek tőle, pedig rendszeres véradó vagyok. Utálom a pillanatot, amikor keresgeti a vénámat, meg megbök és nem mellesleg véradáson volt olyan, hogy a határ előtti utolsó ml-eknél már nem akart folyni és jóól megmozgatta a kezemben a tűt a nő. Én azt hittem ott helyben elbőgöm magam. Jól be is lilultam másnapra, de nem baj.
Általában a célt tartom szem előtt. Hogy ebből kiderül, ha valami bajom van, egyfajta szükséges rossz, avagy véradáson az, hogy valakinek sokkal nagyobb problémája van, mint nekem ez a kis bökés. Míg nekem csak ennyi, addig lehet valakinek az én vérem menti meg az életét, vagy hosszabbítja meg. Másfelé szoktam nézni, ha van ismerős a környéken, akkor beszélgetek is igyekszem nem odafigyelni. Ha a szúrás megvolt, utána már semmiség az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!