Hétfőn megyek vérvételre? Nem ehetek előtte még 1-2 falatot sem?
Vérvételnél nem szabad semmit se enni és inni csak csapvizet azt jó sokat. Én gyógyszert szedek és sokszor voltam vérvételen. Mondtam a dokinak, hogy be kell vennem a bogyót különben nem tudok lábra állni.
Azt mondta, hogy a bogyót nyugodtan beszedhetem csak sima vízzel mert minden más, ami a vérkeringésbe bekerül az felborítja a vérképet. Az orvosnak meg pontos és valós adatokra van szüksége a jó diagnózis felállításához.
Ha időpontra hívtak akkor gyorsan fog menni. Vigyél magaddal valami üdítőt és péksütit. Utána azonnal ehetsz.
-első vagyok-
A vizet se kell túlzásba vinni, max. fél liter.
Amúgy kicsit átgondolva a dolgot egyáltalán nem biztos, hogy nem ehetsz előtte. Nekem van olyan orvosom, aki azt mondta, nyugodtan megreggelizhetek előtte, pedig kifejezetten a májfunkciót nézi. Ennek ellenére inkább ne egyél és igyál semmit a vízen kívül, ha pedig legközelebb mész, előtte kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!