Hormonvizsgalat miatti vervetelre ehgyomorra kell menni vagy sem? Holnap delutan kettore kaptam idopontot. Akkor addig nem is ehetek semmit? Hogy fogom kibirni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 19:05
1/5 anonim válasza:
én éhgyomorra mentem, bár igaz reggel, és nekem mondták is, hogy ne egyek előtte....
2/5 A kérdező kommentje:
Aha. Köszi. Bár nekem nem mondta az orvosom. Akkor majd kibirom valahogy.
Vizet azért lehet inni?
2008. nov. 13. 19:17
3/5 anonim válasza:
Nögyogyászati hormonvizsgálat elött lehet enni !
De legjobb ha felhivod öket és megkérdezed, nálunk nem kell éhgyomor.
4/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem én, de azt mondta a nő a telefonba, hogy úgy menjek, ahogy az orvosom mondta. Az orvosom nem mondta, hogy nem ehetek és most már nem tudom felhivni, mert késő van.
2008. nov. 13. 19:34
5/5 anonim válasza:
Nálunk Nögyogyászaton nem kell éhgyomorra lenni, ha hormonvizsgálatra jössz, ez tuti!! De jobb ha felhivod öket, nem kell az orvost keresni, hanem a szakrendelésen az asszisztenst, az még jobban tudja !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!