Lehet, hogy a speedtől fogyott le?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki speedezik. Igaz ritkán, de még is nagyon sokat fogyott azóta. Lehet köze hozzá? Már túlzottan sovány, félek mi lesz vele!2012. aug. 14. 21:07
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak a kokainnak van ilyen "hatása". Először azt hittem azt is használ. De elvileg csak speedezik és azt is ritkán...
Nem akarok, hogy komolyabb baja legyen.
2012. aug. 14. 21:10
3/5 anonim válasza:
A legtöbb szintetikus drog elűzi az éhség érzetet..
4/5 Ilyent válasza:
Régen egy jó buli után én 5-7kg fogytam 24 óra alatt.
Ez a legjobb fogyasztó szer:)
Szegény csak azért nem eszik mert fáj az álla.
5/5 anonim válasza:
A szintetikus alapú kábítószerek egyik kevésbé emlegetett mellékhatása a lejövő. Ilyenkor az embernek fájhatnak a csontjai, fogai (calcium hiány miatt), szíve szúrhat (a túl heves dobogás miatt), teltségérzetet okoz a gyomorban plusz kajára se bír nézni csak vízre! De abból nem is kevésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!