Az hogy lehet hogy sehogysem fogyott le a hasam?
Figyelt kérdés
Novembertől júniusig heti 3x vagy többször is edzettem, alapból is kerülöm a nem egészséges-zsíros ételeket. Nem vagyok se kövér se túl sovány: 175cm/57kg de a hasam kis korom óta nagy es kerek. Ahogy mondtam többször edzettem de semmi változás azóta se, használtam karcsusito gelt, dietaztam de semmi változás. Ha befeszitem feszes de amugy olyan mint mindig. Miert?!!! F/162011. aug. 17. 03:58
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy irreális elvárásaid vannak? Lehet, hogy amit a tükörben látsz nem a valóság?
175 cm-hez az 57 kiló szerintem kimondottan sovány kategória. 15 évvel ezelőtt (Cindy Crawford fénykorában) ezzel a paraméterrel modellkedhettél volna. Csak mára lett elvárás a csontsoványság...
2/7 A kérdező kommentje:
nem, nem hinném hogy valamilyen pszichés problémám lenne. Igen a testem többi részén kimondottan sovány vagyok, szerintem az összes zsír a hasamon rakódik le, és nekem ez a problémám, ettől nagy a hasam. :S
2011. aug. 17. 14:09
3/7 anonim válasza:
közben rájöttem, hogy fiú vagy...
Na igen a férfiak hajlamosak a hasasodásra...a nők meg a feneküket növesztik meg :(
Biztos, hogy zsírlerakódásod van? Nem lehet, hogy csak alapvetően puffadásra vagy hajlamos és levegővel vagy feltöltve?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez is közre játszhat mert hasfájós vagyok nagyon. Meg már nem egyszer megfigyeltem hogy ha egész nap nem eszek semmit (mert nem volt időm) akkor mennyivel lemegy a hasam semmi puffadás összvissz az alján van egy kevés zsír. De hát azt nem tehetem meg hogy akkor az életem végéig nem eszem...
2011. aug. 17. 14:56
5/7 A kérdező kommentje:
Pl most is: még ma nem ettem nem is olyan nagy viszont az a fél évi edzés izma sehol csak ha befeszítem :S:S
2011. aug. 17. 15:22
6/7 anonim válasza:
Akármennyit edzettél, akármilyen eredményesen, ha leállsz fokozatosan satnyulni kezd az izomzat, mert azt karban is kell tartani. Ami a hasad illeti, igaza lehet a korábbi válaszolónak, sőt lehet nálad ez alkati kérdés. Ettől még változtathatsz rajta csak neked ezért többet kell tenned, mint aki nem ilyen fajta. Van egy jó és természetes szer ami segíthet: Lipodrink (Lipo+) a neve és a NaturTanyánál szerezheted be online, vagy valamelyik mintaboltjukban.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 18:20, szerintem mindenképp kipróbálom ezt a terméket.
2011. aug. 19. 02:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!