Minden este álmos vagyok, de amikor lefekszem sehogysem tudok elaludni, pedig tudom, hogy reggel korán kell keljek. Ez mitől lehet, és mit megyek ellene?
Figyelt kérdés
PL. a tegnap is 10 órakor lefeküdtem, és amikor utoljára az óráa néztem 00:22 volt....
Mitől lehet, mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat =D
2009. dec. 27. 16:53
1/4 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Sokszor már majd összeesek a fáradtságtól, de ha lefekszem aludni, akkor meg még órákig forgolódok!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Néha velem is előfordul, főleg akkor, ha valamilyen téma nagyon foglalkoztat, vagy tudom, hogy KORÁN KELL KELNEM. Ilyenkor szerintem ezzel a témával foglalkozol, lehet, hogy túl sokat. Szerintem úgy vagy vele, hogy hogyan fogok így felkelni reggel?
Szerintem ezen alapul az egész, vagy stressz, szóval szerintem próbáld meg elterelni a figyelmed, halgass elalvás előtt egy kis zenét. Próbáld meg! Ha nem jó, akkor nézz el az orvoshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
kösszi, minden képp kipróbálom
2009. dec. 27. 18:13
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a stressz, a túlhajtottság lehet az oka az álmatlanságodnak. Akkor is ez van, ha pl. túl sok szellemi munkát végzel. Ilyenkor a rendszeres sportolás is segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!