Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegségre utalhat 17...

Milyen betegségre utalhat 17 éves korban?

Figyelt kérdés
Mikor hirtelen felállok vagy hosszú lépcső végérre érek fel megszédülők.Ha hosszas meleg vizes fürdés után kiszállok a kádból megszédülők kissé elszürkül majd pár másodperc és visszajön a látásom.Ez napi 2-3 előrfordul mostanában.Eszek elged és vizet is jutatok magamba .Mi lehet kezdek cukorbeteg lenni ? Alacsony ,magas vérnyomás ? Sokszor a merevedésem sem tökéletes .
2009. júl. 22. 01:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy cukorbeteg lennél, én inkább vérnyomás-keringésizavarra gondolok. keresd fel a házidokid, majd ő megméri a vérnyomásodat esetleg beutal EKG-ra.
2009. júl. 22. 01:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Vérnyomást itthon is szoktam mérni kb 120 ami jó .EKG már voltam nemrég sport orvos meg hasonlók de nemvolt gáz vele .Ritkán szinte alig eszek édességet a pattanások miatt .Én szerintem inkább hirtelen ingadozó vérnyomás lehet mert volt olyan időszak hogy állandóan piros volt a fejem éreztem hogy égnek a füleim.Abba hagytam a koffein tartalmú italokat és még foghagymát is ettem így elmúlt.Keringési és vérnyomásra van valamilyen szabályzó gyógyszer ?
2009. júl. 22. 01:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Fú én 18 vagyok és ugyan ez a problémám :S De nekem szerintem a vérnyomásom alacsony..
2009. júl. 22. 01:41
 4/6 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok és nekem is ez a problémám:S sokszor hirtelen felállok,akkor úgy elszédülök,hogy meg kell kapaszkodnom valamiben,meg a szemem is elhomályosul. nade szóval hogy a kérdésedre vszoljak, nekem mérték a vérnyomásom és normális volt,de persze nem akkor mérik amikor éppen megszédülök.azt mondta az orvos,hogy a vérnyomásom ingadozik csak,mert ez valami keringési probléma. bár én lány vagyok,és nem értek a merevedéshez hogy azt miben befolyásolná ez,szóval nem mondhatom biztosan hogy neked is ez a bajod:D
2009. júl. 22. 02:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ortosztatikus hipotenzió.

Oka sokféle lehet, ezért kivizsgálás szükséges nyugalom érdekében. 17 éves korban ez a gyorsan növekvő szervezetben minden betegség nélkül is jelentkezhet.

2009. júl. 22. 02:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, kb 1-1,5 éve van ez... Ha sokáig fekszek és hirtelen kelek fel akkor kapaszkodni kell rendesen az ajtófélfákba vagy jó 5 mp-ig... :S Vérnyomásom nekem is ok, engem nem zavar túlzottan ez a dolog...
2009. júl. 22. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!