Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a Frontin...

Ismeri valaki a Frontin tablettát?

Figyelt kérdés
Mennyire erős nyugtató ? Szedte már valaki ?

2012. aug. 9. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Frontinból háromféle erősségű van: 0,25 mg, 0,5 mg és 1 mg. Ezek mutatják az erősségét is. A 0,25-ös a leggyengébb.
2012. aug. 9. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Az exem szedte. R*hadék egy szer... Nagyon könnyű rászokni, a leszokás ingerlékennyé, és agresszívvá tesz, olyan, mint egy kábítószer. Ne próbáld ki, többet árt, mint használ!
2012. aug. 9. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok. Én is szedtem és minden gond nélkül abba tudtam hagyni, semmi problémát nem okozott. Először csökkenteni kell az adagot és csak ezt követően lehet teljesen leállni vele.
2012. aug. 9. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Édesanyámnak írták ki, mert nagyon magas a vérnyomása, lehet a stressztől, és mert nem tud mindig aludni :(

A 0,25-ösből írtak neki ki 2-szer felet.

Ha csak akkor szedi amikor ideges vagy nem tud aludni, akkor is hozzászokhat ?

2012. aug. 9. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog így hozzászokni és a fél 0,25 mg-os szinte semmi!

Egyébként anyukám is így szedi. Ő nagyon frontérzékeny és az orvos azt javasolta, ha a front miatt felmegy a vérnyomása, akkor szedjen be egyet. Ez tényleg használ neki.

2012. aug. 10. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!