Ismeri valaki a Frontin tablettát?
Figyelt kérdés
Mennyire erős nyugtató ? Szedte már valaki ?2012. aug. 9. 13:41
1/5 anonim válasza:
A Frontinból háromféle erősségű van: 0,25 mg, 0,5 mg és 1 mg. Ezek mutatják az erősségét is. A 0,25-ös a leggyengébb.
2/5 anonim válasza:
Az exem szedte. R*hadék egy szer... Nagyon könnyű rászokni, a leszokás ingerlékennyé, és agresszívvá tesz, olyan, mint egy kábítószer. Ne próbáld ki, többet árt, mint használ!
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Én is szedtem és minden gond nélkül abba tudtam hagyni, semmi problémát nem okozott. Először csökkenteni kell az adagot és csak ezt követően lehet teljesen leállni vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak írták ki, mert nagyon magas a vérnyomása, lehet a stressztől, és mert nem tud mindig aludni :(
A 0,25-ösből írtak neki ki 2-szer felet.
Ha csak akkor szedi amikor ideges vagy nem tud aludni, akkor is hozzászokhat ?
2012. aug. 9. 15:29
5/5 anonim válasza:
Nem fog így hozzászokni és a fél 0,25 mg-os szinte semmi!
Egyébként anyukám is így szedi. Ő nagyon frontérzékeny és az orvos azt javasolta, ha a front miatt felmegy a vérnyomása, akkor szedjen be egyet. Ez tényleg használ neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!