Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Frontin tablettát lehet...

A Frontin tablettát lehet csak alkalmilag szedni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak akkor veszem be, ha szükségét érzem. Heti,kétheti 1 szem.És nem szoktam rá.
2010. márc. 24. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam eleve így írta az orvos,de szedek mellette depresszió elleni gyógyszert is.Azt mondta a doki,hogy csak akkor szedjem,ha tényleg kell.De hálisten az esetek többségében elég a depresszió elleni önmagában,viszont ritkán nap közben be kell vegyek egy szem nyugtatót.

2010. márc. 24. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem úgy írta fel az orvos,hogy napi 1 szemet vegyek be minden este 0,5-ös ből.De én ezt kicsit sokallom és főleg azért nem szeretném rendszeresen szedni,mert félek hogy rászoknék.Azért voltam kíváncsi a véleményetekre,mert ugye vannak tabletták,amiket nem szabad össze-vissza szedegetni.Ezekszerint a Frontin nem ilyen,nagy szerencse.

Nekem pánikos vagy szorongásos rosszulléteim szoktak lenni.De ezt leszámítva jól vagyok,ezért gondoltam arra,hogy csak akkor venném be a tablettát,mikor elkap a rosszullét,vagy mennem kell valahová,mert olyankor rosszabbul vagyok .

Köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 25. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám volt pár éve. Akkor én 0.25 ből szedtem napi kettő egy hónapig. nekem segített, de azóta csak akkor veszek be ha rossz napom van vagy messzebbre megyek. van hogy havonta kell csak, van hogy egy hétig szedem. sztem ne szedd rendszeresen ha nem érzed szüségét.
2010. ápr. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!