A Frontin tablettát lehet csak alkalmilag szedni?
Szia!
Nálam eleve így írta az orvos,de szedek mellette depresszió elleni gyógyszert is.Azt mondta a doki,hogy csak akkor szedjem,ha tényleg kell.De hálisten az esetek többségében elég a depresszió elleni önmagában,viszont ritkán nap közben be kell vegyek egy szem nyugtatót.
Nekem úgy írta fel az orvos,hogy napi 1 szemet vegyek be minden este 0,5-ös ből.De én ezt kicsit sokallom és főleg azért nem szeretném rendszeresen szedni,mert félek hogy rászoknék.Azért voltam kíváncsi a véleményetekre,mert ugye vannak tabletták,amiket nem szabad össze-vissza szedegetni.Ezekszerint a Frontin nem ilyen,nagy szerencse.
Nekem pánikos vagy szorongásos rosszulléteim szoktak lenni.De ezt leszámítva jól vagyok,ezért gondoltam arra,hogy csak akkor venném be a tablettát,mikor elkap a rosszullét,vagy mennem kell valahová,mert olyankor rosszabbul vagyok .
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!