Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vitamin tablettát szétlehet...

A vitamin tablettát szétlehet rágni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam. Vedd be úgy mint a gyógyszert vízzel.
2012. aug. 8. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
...És ha szét lehetne rágni, akkor rá lenne írva hogy rágótabletta szerintem :)
2012. aug. 8. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert olyan nagy hogy amikor lenyelem hányingerem lesz:S szerintetek lehet belőle valami baj ha szétrágom?
2012. aug. 8. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél rágótablettát, mert ha nem az akkor nem javaslom a szétrágását. Max ha tudod harapd félbe vagy vágd félbe, az még belefér.
2012. aug. 8. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
de elvileg a rágótabletta is ugyanaz ha ugyanazok az összetevöi csak ahhoz van sok cukor adva hogy ne legyen olyan borzalmas ize:D
2012. aug. 8. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
minddig úgy vannak kialakítva, hogy a megfelelő helyen szívódjanak fel, így a külső bevonat ezt szolgálja, vagy édesítik ha keserű vele.
2012. aug. 8. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom én is de alapból van amelyiket félbe lehet törni. meg általában az a gyógyszerekre vonatkozik nem vitaminra mert ott van amelyik bevonat ellenáll a gyomorsavnak meg stb. amúgy köszi a válaszokat! de ha a vitamint betudod vinni kajából meg pezsgőtablettából akkor sztem szétlehet rágni de azért kérdeztem mert nem vagyok 100% ig biztos benne:D
2012. aug. 9. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!