SOS! Égnek az ujjaim. Mit csináljak vele?
Lecsóhoz vágtam paprikát, elvileg nem volt 1 csípős sem benne, de azóta égnek az ujjaim. Hideg vizes rongyba tekertem, de nem használ semmit. Dobozos jégkrémet is ettem, úgy, hogy közvetlenül a kezemben volt a doboz, de azt is langyosnak éreztem, pedig fagyott állagú volt. Csak addig jó még folyik rá a hideg víz.
Vagy lehet ez valami terhességi tünet ebben a nagy melegben? Mert 19 hetes vagyok.
Sajnos választ eddig nem kaptam, de hogy segítség legyen ha valaki más így jár, leírom én.
Végül az vált be, hogy a hideg vizes rongyot dobálgattam egyik kezemből a másikba, mint egy labdát. Minden egyes elkapáskor jól belemarkoltam, hogy minden irányból hűsítse az ujjaimat. De azért nem egyfolytában tettem ezt, főleg, hogy közben rám jött az álomkor is. De mire felébredtem már sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!